Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Fri May 12, 2017 7:39 pm | Post subject: Search Button on Library Page Not Working
 
Offline
User avatar

Joined: Sun May 07, 2017 5:16 pm
Whenever I go to the "Library" to search for a specific piece of software, I can only get it to search by pressing ENTER. Pressing the "Search" button never works.

_________________
I can't believe it's not butter!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Sat May 13, 2017 8:35 am | Post subject: Re: Search Button on Library Page Not Working
 
Offline

Joined: Sat May 09, 2015 7:31 am
ApplePines101 wrote:
Whenever I go to the "Library" to search for a specific piece of software, I can only get it to search by pressing ENTER. Pressing the "Search" button never works.


That button hasn't worked for along time .


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Tue Jun 13, 2017 8:11 am | Post subject: Re: Search Button on Library Page Not Working
 
Offline
User avatar

Joined: Thu May 19, 2016 11:46 am
Location: Somewhere on the USA east coast
Sorry for bumping this post, but I have something to add:

After doing a quick 'Inspect Element' on the search bar, I have concluded that the the type attribute on the HTML for the search button needs to be changed to submit. So the code would look something like this:

Code:
<button class="btn btn-default" type="submit" id="submit-search"><i class="fa fa-search"></i>&nbsp;Search</button>


Hope this helps.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Tue Jun 13, 2017 11:47 am | Post subject: Re: Search Button on Library Page Not Working
 
Offline
Developer/CTO
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2004 12:20 pm
Location: Anaheim, CA
Fixed....


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Search for:
Powered by phpBB
2003 - 2016 WinWorld